Festival de Muntanya de la Tinença de Benifassà

 

“El Festival de Muntanya de la Tinença” a partirde ara FMT és un cap de setmana d’activitats relacionades amb la muntanya per a grans i petits. Amb aquesta iniciativa es vol potenciar el turisme de muntanya a la zona de la Tinença de Benifassà per atreure un públic majoritari de ciutat. El FMT estarà organitzat per l’Associació d’Empresaris de la Tinença amb l’ajuda de la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de la Pobla de Benifassà.

El FMT es realitza amb la intenció que empreses de la zona es beneficiïn d’aquest turisme i que la Tinença de Benifassà sigui coneguda per un major públic que en l’actualitat. Les activitats seran realitzades per professionals qualificats i amb gran experiéncia en el sector.

El Parc Natural de la Tinença de Benifassà, el més septentrional de la comunitat, compta amb la major representació d’flora i fauna de tot aquesta, l’alt valor natural de la zona permet que es desenvolupi un turisme de muntanya sostenible i que es puguin donar a conéixer aquests valors a tot el públic. Per això hem planificat activitats per donar a conèixer la nostra geografia de la forma més respectuosa possible, fent activitats per a tots els grups d ‘edat i promocionant les activitats de muntanya entre els més petits.

La millor manera de protegir i valorar la Tinença de Benifassà és coneixent-la. Veniu?

IMG_5793_

Foto: Marc Prades