Descripció de les activitats

Ruta a cavall (La Pobla de Benifassà): Rutes a cavall aptes per a totes les edats, recorreguts fàcils i divertits per a tota la família. Organitza: Rutes a cavall la Tinença.

Visita Pintures rupestres (Embassament): Visita guiada a les pintures rupestres de la Cova dels Rossegadors que compten amb 50 figures humanes i 30 d’animals d’art rupestre llevantí. Declarades monument historicoartístic des de 1994. Organitza: Oficina de Turisme de la Tinença.

Sortida senderista al Mas de n’Insa (La Pobla de Benifassà): Ruta senderista per descobrir la vida a les masies de la Tinença, podreu descobrir les condicions de vida dels seus antics habitants. Nivell mitjà-baix, distància 8kms, durada 4h. Organitza: Itinerantur.

Sortida trailrunning guiada el Portell del Infern (Fredes): Sortida guiada amb l’acompanyament de Marc Pinsach, corredor de la copa del món de skyrunning i esquí de muntanya. Limitada a 25 persones. Organitza: 7pobles.com

Curs d’orientació bàsica per a menuts i grans (el Boixar): Curs bàsic adreçat a famílies amb nens/es a partir de 6 anys. Consta d’una classe teòrica i una pràctica per a poder-lo aplicar en la mini-cursa d’orientació. Organitza: 7pobles.com Joel Garcia- Guia de muntanya.

Mini-cursa d’orientació (el Boixar): Mini-cursa d’orientació per a tots els públics, 10 balises i un màxim de 3h per a tot el recorregut. Amb l’orientació poden participar persones de tots els grups d’edat en ser un activitat que no necessita de gran forma física per realitzar-la. Organitza: 7pobles.com Joel Garcia – Guia de muntanya.

Sortida senderista El Portell de l’Infern i el Salt de Robert (Fredes): Ruta senderista per 2 microreserves de flora i fauna d’alt valor natural. El Portell amb el seu camí de ferradura de segles d’antiguitat ens sorprendrà amb els seus paisatges. El Salt de Robert de 30m d’altura ens impressionarà per la seva bellesa. Nivell mitjà, distància 8kms, durada 4.30-5h. Organitza: 7pobles.com guia de muntanya.

Visita al Poblat Ibèric (el Ballestar): Ruta interpretativa que ens descobrirà el passat iber de la Tinença en el Poblat de la Morranda. Al finalitzar es farà un taller per a nens d’arqueologia i del món íber. Nivell baix, distància 3kms, durada 3 h. Organitza: ART, associació per la recuperació de la Tinença.

Sortida senderista el Mas del Boix (Castell de Cabres): Ruta senderista fàcil per a descobrir el entorn del Mas del Boix i Barranc de la Gatellera així com el projecte de reintroducció del Crebalòs (Trencalòs) 7kms, 3-4h. Organitza: Parc Natural de la Tinença.

Sopar popular (La Pobla de Benifassà): Sopar popular a base de torrada, tiquets 5 € per persona.

Ball popular, grup Aurins (La Pobla de Benifassà): a la mitja part Ball del Farolet i concurs de disfresses. Organitza: Associació d’empresaris de la Tinença.

Curs d’iniciació a l’escalada (el Boixar-la Pobla): Activitat de 5-6 hores d’iniciació per a totes les edats. Inclou material col·lectiu. Cal material individual, arnès, peus de gat i casc. Organitza: Marc Flos – guia d’alta muntanya.

Curs d’iniciació a l’Espeleologia (pendent): Introducció a la espeleologia amb una cavitat d’iniciació. Pendent d’indicar el lloc. Organitza: Viu Natura.

Rocòdrom i tirolina (La Pobla de Benifassà): Activitat per a grans i petits on podreu gaudir de l’escalada i una tirolina tot centralitzat a la Pobla de Benifassà. Organitza: Viu Natura.

Sortida amb Kayaks (Embassament): Sortida amb kayak per l’embassament. Organitza: Molí Abad.

Sortida senderista els Maquis de la Tinença (La Pobla de Benifassà): Ruta senderista on descobrireu llocs històrics de la post-guerra. Organitza: Assoc. Veïns de la Pobla de Benifassà.

Exhibició de Cetreria (Sant Pere-el Ballestar): L’art mil·lenari de la caça amb ocells de presa representat per experts.

Grup de recreació històrica (La Pobla de Benifassà): Representació teatral que recreará l’època de la guerra civil.