Blog

Activitats completes, informació del sopar i ball.

Us informem que diverses activitats del festival de muntanya estan completes. Són les següents:

Ruta en Cavall, completa tots els dies.

Ruta al Mas de N’Insa, últimes places disponibles.

Curs d’escalada, grup complet.

Curs d’orientació i mini-cursa, grup complet.

D’altra banda també us informem que es necesari realitzar la reserva prèvia abans de dijous 14 de juny  per al sopar del dissabte. Recordeu que només són 5€ la inscripció i després farem ball amb el Duo Almas Gemelas, no us el perdeu! A la mitja part sorteig de premis entregats per les empreses de l’associació.

Dissabte a les 22:00h Sopar popular (la Pobla). Tiquets 5€, reserva anticipada  977 72 90 51.

photo_2018-05-16_09-47-16 (2)

 

Anuncis

Recorregut de la cursa/marxa del Festival de Muntanya de la Tinença

mapa_promo_cursa_marxa_alta

Recorregut de la cursa/marxa del Festival de Muntanya de la Tinença

Avui us presentem el recorregut que es realitzarà el diumenge 17 de juny, un recorregut pensant en recórrer els voltants de la Pobla de Benifassà aprofitant camins recuperats que s’utilitzàven en l’antiguitat. El recorregut de 10kms no te desnivells importants ni parts tècniques complicades, es pot fer caminant o corrent, com millor vulgueu.

Us esperem!

10:00h Marxa/Cursa popular de la Tinença 10kms 400m+ (la Pobla de Benifassà). INSCRIPCIONS

7pobles.com – Joel Garcia (Guia/ac. de Muntanya)

7pobles.com – Joel Garcia (Guia/ac. de Muntanya)

7pobles.com – Joel Garcia Guia de Muntanya és una empresa dedicada al turisme esportiu i de muntanya a la Tinença de Benifassà. Rutes guiades i autoguiades, cursos, organització d’activitats i assessorament tècnic són les seves principals activitats.

Per al festival de muntanya us ofereix les següents activitats:

10:00h Curs d’orientació bàsica per a menuts i grans (el Boixar). Preu curs+pack 10€. Inscripcions 615 30 64 47 Joel. INSCRIPCIONS

12:00h Mini-cursa d’orientació (el Boixar)

16:00h Sortida senderista El Portell de l’Infern i el Salt de Robert (variant llarga) (Fredes). Preu 5€. Inscripcions 615 30 64 47 Joel.

 

Joel Garcia Viñas

Guía Acompanyant en Muntanya Mitjana-

Tècnic Esportiu en Muntanya Mitjana

Inscrit a l’Associació Espanyola de Guies de Muntanya (AEGM soci 1148)

Membre de l’Associació Internacional UIMLA 1148

tlf: 615306447

email: info@7pobles.com

web: 7pobles.com

5_BAIXA

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT- Els til·lers de Coratxà / DÍA MUNDIAL DEL MEDIO AMBIENTE- Los tilos de Coratxà

Cartell DIMA18

Des del Parc Natural de la Tinença de Benifassà ens sumem a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient amb una ruta pel barranc de l’Avellanar. Des del Molí Joaquín descobrirem un dels boscos més valuosos de la zona, en el qual apareixen trèmols, aurons, avellaners, així com els rars til·lers i oms de muntanya.

L’activitat està inclosa en el FESTIVAL DE MUNTANYA DE LA TINENÇA que té lloc el cap de setmana del 15 al 17 de juny. Un esdeveniment replet de propostes interessants, i per tant, una excel·lent oportunitat per a gaudir d’aquest espectacular territori.

 Vos esperem!

Dia: diumenge 17 de juny de 2018
Hora: 9:00 h
Lloc d’inici: plaça Major de Coratxà. Desplaçament en vehicles per pista forestal fins al Molí Joaquín
Distància: 2 km
Dificultat: baixa
Durada de l’activitat: 3 hores aprox.
Inscripció:  977 729 187 – parque_tinenbenifassa@gva.es  (nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones, especificant xiquets en el seu cas). Les places són limitades.
Recomanacions: portar roba adequada, calçat de muntanya, aigua i esmorzar.
Observacions: activitat gratuïta.

Recomanem la subscripció al llistat de distribució de les notícies de la nostra web. És la manera més ràpida d’informar-se de les activitats del Parc Natural per mitjà d’un correu-e automàtic en el moment de la publicació – subscriu-te ací

————————————————————


Desde el Parque Natural de la Tinença de Benifassà nos sumamos a la celebración del Día Mundial del Medio Ambiente con una ruta por el barranco del Avellanar. Desde el Molí Joaquín descubriremos uno de los bosques más valiosos de la zona, en el que aparecen álamos temblones, arces, avellanos, así como los raros tilos y olmos de montaña.

La actividad está incluida en el FESTIVAL DE MONTAÑA DE LA TINENÇA que tiene lugar el fin de semana del 15 al 17 de junio. Un evento repleto de propuestas interesantes, y por lo tanto, una excelente oportunidad para disfrutar de este espectacular territorio.

¡Os esperamos!


Día: 
domingo 17 de junio de 2018
Hora: 9:00 h
Lugar de inicio
: plaza Mayor de Coratxà. Desplazamiento en vehículo por pista forestal hasta el Molí Joaquín.
Distancia: 2 km
Dificultad
: baja
Duración de la actividad: 
3 horas aprox.
Inscripción: 977 729 187 –  parque_tinenbenifassa@gva.es  (nombre, teléfono móvil, población y número de personas, especificando niños en su caso). Las plazas son limitadas
Recomendaciones:
 traer ropa adecuada, calzado de montaña, agua y almuerzo.
Observaciones:
 actividad gratuita.

Recomendamos la suscripción al listado de distribución de las noticias de nuestra web. Es la manera más rápida de informarse de las actividades del Parque Natural por medio de un correo-e automático en el momento de la publicación – suscríbete aquí

 

Arabogues

32838634_1237529626379627_2861828707524280320_n.jpg

Els comunicadors i tècnics ambientals d’Arabogues organitzen rutes de senderisme, excursions programades i desenvolupen programes educatius pel Parc Naturals dels Ports, per al festival ens han organitzat una activitat única per a descobrir l’entorn de la Tinença. Us apunteu?

DIUMENGE 17/06

10:30h Sortida per a menuts i grans: descoberta de l’entorn de la Tinença (el Ballestar). Preu 5€. Inscripcions correu@arabogues.com

Reglament de la Cursa/Marxa popular de Muntanya de la Tinença

1. La cursa està oberta a tothom que accepti aquest reglament, sempre que la inscripció s’hagi fet correctament i dins del termini establert. Es permetrà la inscripció i/o participació als menors de 16 anys i els menors d’edat; només en cas que presentin un justificant dels pares o tutors legals.

2. La sortida de la cursa/marxa s’efectuarà a les 10:00 del dia 17 de juny del pavelló municipal d’esports i els participants disposaran de 3 hores des de l’inici de la prova per realitzar el recorregut. Qui arribi després de les hores fixades no constarà a les classificacions de l’organització. Els corredors desqualificats que vulguin seguir corrent ho faran sota la seva responsabilitat.

3. Categories:

HOMES i DONES

Sènior, per a participants d’entre 18 i 39 anys.

Veterans, per a participants entre 40 a 49 anys.

Màsters, a partir de 50 anys.

4. Rebran trofeu els tres primers atletes masculins i les tres primeres atletes femenines de la cursa.

5. Si bé el mal temps no és motiu per suspendre la prova, l’organització es reserva el dret d’ajornar-la o fins i tot anul·lar-la si ho cregués convenient. La suspensió per qualsevol causa de força major de tota o de part de la prova no obligarà l’organització a retornar als participants l’import abonat per la inscripció.

6. L’organització no es fa responsable dels danys que puguin prendre els participants o dels que puguin ocasionar a altri.

7. L’organització entén que la signatura del formulari d’inscripció per part del participant significa que aquest està en condicions físiques i psíquiques adequades per dur a terme l’esforç que suposa la prova, i no es fa responsable de les lesions que se’n puguin derivar.

8. Hi haurà 1 avituallament sòlid i líquid al llarg del recorregut.

9. Hi haurà assistència sanitària al centre d’atenció primària de la Pobla de Benifassà.

10. Per al bon funcionament de la prova hi haurà controls de l’organització al llarg del recorregut per garantir la totalitat del trajecte per part dels corredors.

11. Es obligatori l’us del xip (SPORTIDENT) i que tots els corredors que facin la cursa passin per tots els punts de control inclòs el control de sortida per a no ser desqualificat. Cal retornar tots els xips en finalitzar la cursa.

12. L’itinerari estarà marcat amb la senyalització adequada. Abans d’iniciar la cursa s’informarà els corredors del tipus de senyalització amb què es trobaran.

13. El tram de camins asfaltats estarà obert al trànsit (a banda d’excepcions puntuals fixades per l’organització). Caldrà respectar doncs les normes de trànsit i senyals de circulació.

14. El dorsal haurà d’estar sempre visible ja que es necessari que els organitzadors el puguin validar. Així doncs, qui no el dugui en aquestes condicions quedarà exclòs de les classificacions finals.

15. L’organització podrà desqualificar de la prova els participants que mostrin signes evidents d’esgotament o de qualsevol alteració física o psíquica que posi en perill la seva salut, així com els que hagin comès una falta greu contra les normes, els seus companys o el reglament de la prova.

16. L’organització també es reserva el dret de poder desqualificar qualsevol participant que mostri una actitud inadequada amb l’entorn natural que l’envolta. En aquest sentit l’organització prendrà mesures per tal de deixar intacte l’entorn i recollirà totes les escombraries que pugui generar el pas dels participants.

17. Qualsevol atleta desqualificat de la cursa pels motius esmentats anteriorment, que vulgui seguir el recorregut fixat, ho farà sota la seva responsabilitat.

18. Els participants que abandonin la prova hauran d’informar immediatament a l’organització.

19. L’organització es reserva el dret de modificar l’itinerari i l’horari si ho considera oportú, amb l’autorització de l’autoritat competent i atenent sempre a criteris de seguretat de cara al participant o per causes de força major. Els participants hauran de seguir les indicacions de l’organització així com dels senyals que aquesta hagi establert.

20. L’organització es reserva el dret d’admissió d’inscripcions per motius de seguretat.

21. Les reclamacions es faran per escrit una vegada s’hagi acabat la cursa. La decisió de l’organització serà inapel·lable.

22. La inscripció serà limitada i es tancarà en arribar a 100 participants.

23. Les inscripcions es tancaran el dia 14 de juny a les 23.59 h.

24. El preu de la inscripció serà de 5€.

25. El repartiment de dorsals s’efectuarà el mateix dia de 09:00 a 9:45 hores.

26. El pagament de la inscripció es farà efectiu per passarela. La inscripció es podrà fer efectiva a través d’internet seguint els passos indicats INSCRIPCIÓ

27. La participació a la prova suposa la total acceptació d’aquest reglament. Qualsevol incidència serà resolta per l’organització

28. És obligatori ensenyar el DNI a l’hora de recollir el dorsal.